عرضه دستیافته های شرکت های دانش بنیان در نمایشگاه فناوری های پیشرفته چین
به گزارش آجاک، پاویون شرکتهای دانش بنیان در بیست وهشتمین نمایشگاه فناوری های پیشرفته چین (شنژن) با همکاری صندوق نوآوری و سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بین المللی معاونت علمی، برگزار می شود.
به گزارش آجاک به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، نمایشگاه فناوری های پیشرفته چین موسوم به «CHTF» به یکی از ارکان بنیادین نظام ملی نوآوری چین و پنجره اصلی اتصال بخش فناوری پیشرفته این کشور به بازارهای بین المللی تبدیل گشته است. این رویداد بر تجاری سازی، صنعتی سازی و بین المللی سازی موفقیتهای های تک تمرکز دارد و دامنه وسیعی از فناوری های پیشرفته را پوشش می دهد.
بیست وهشتمین نمایشگاه فناوری های پیشرفته چین (شنژن) از ۵ تا ۷ آذر ۱۴۰۵ در مرکز نمایشگاهی شهر شنژن برگزار می گردد. تکنولوژی های جدید و نوظهور، هوش مصنوعی و ساخت هوشمند، انرژی و حمل و نقل سبز، الکترونیک و نیمه هادی، هوافضای تجاری و اقتصاد کم ارتفاع، از محورهای اصلی این نمایشگاه هستند.
شرکت های دانش بنیان متقاضی برای کسب اطلاعات بیش تر به آدرس https: //www.inif.ir/web/guest/chtf-۲۰۲۶ مراجعه نموده یا با شماره تلفن های ۰۲۱۸۸۳۳۵۲۱۱ و ۰۹۳۵۲۵۳۵۶۹۹ (کارگزاری مدیریت صادرات فناوری ایرانیان) تماس بگیرند. آخرین فرصت نام نویسی، چهارشنبه ۸ مهر تعیین شده است.
سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بین المللی معاونت علمی، در امتداد توسعه صادرات و پیشرفت بازار شرکت های دانش بنیان از حضور این شرکتها در نمایشگاه های بین المللی حمایت می کند.
منبع: acak.ir
این مطلب آجاک را پسندیدید؟
(0)
(0)
تازه ترینهای مرتبط
نظر بینندگان آجاک در این باره