آجاک - acak آینده پژوهی
رئیس بنیاد ملی علم ایران خبر داد:

حمایت بنیاد ملی علم ایران از دانشگاه ها و موسسات پژوهشی مأموریت گرا

حمایت بنیاد ملی علم ایران از دانشگاه ها و موسسات پژوهشی مأموریت گرا

آجاک: اردبیل رییس بنیاد ملی علم ایران در دانشگاه محقق اردبیلی از حمایت این بنیاد از دانشگاه ها و موسسات پژوهشی ماموریت گرا آگاهی داد.


علی محمد سلطانی ۱۶ مرداد در نشست با معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه ها و موسسات آموزشی و پژوهشی استان اردبیل در دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اینکه صندوق پشتیبانی از پژوهشگران و فناوران کشور به بنیاد ملی علم ایران تغییر نام داده است، اظهار داشت: این بنیاد هم اکنون ۱۰۷ تفاهمنامه همکاری با دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و موسسات دارد.
وی با اشاره به اینکه حمایت های بنیاد ملی علم ایران در چارچوب طرح های پژوهشی، پسادکتری، کرسی و گرنت پژوهشی، رساله و رساله، فعالیتهای ترویجی و طرح ها و کارگاه های بین المللی است، اضافه کرد: هم اکنون ۷ هزار داور و ناظر فعال از جامعه علمی کشور با بنیاد ملی علم ایران همکاری دارند.
رئیس بنیاد ملی علم ایران با اشاره به اینکه وضعیت تعداد طرح های ورودی و مصوب طی ۱۰ سال گذشته روند صعودی داشته است، خاطرنشان کرد: همینطور این بنیاد در حوزه همکاریهای بین المللی با کشورهای آلمان، روسیه، چین، ژاپن و ترکیه همکاری داشته و خواهد داشت.
وی از حمایت بنیاد ملی علم ایران از دانشگاه ها و موسسات پژوهشی مأموریت گرا اطلاع داد و تصریح کرد: توزیع حمایت های این بنیاد هم در حوزه های علوم پزشکی، علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامی، محیط زیست و غیره می باشد.
رئیس بنیاد ملی علم ایران خاطرنشان کرد: طی ۱۰ سال قبل بیشترین طرح های دریافت، تصویب و اجرا شده از استان اردبیل به ترتیب از دانشگاه های محقق اردبیلی و علوم پزشکی اردبیل بوده است.
وی برنامه های هدفمند پژوهشی برای اثرگذاری جدی در آینده کشور، ایجاد جریان ملی ترویج علم، همکاریهای بین المللی، داخلی و هماهنگی بودجه های پژوهشی، شفافیت و ایجاد یک زمین بازی حرفه ای و نظام سازی، اعتباربخشی و مدال های علمی را از نگاههای بنیاد ملی علم ایران عنوان نمود و اضافه کرد: کوانتوم، زیست مهندسی، مواد دارویی، نهاد خانواده، نگرش سیستمی به حل مسائل جزو برنامه های موضوعی و تفاهمنامه های مأموریت گرا با موسسات، خوشه های پژوهشی چندتخصصی، محصولات بدیع، مراکز ساخت محدود و پایلوت، پشتیبانی از پژوهش های شرکتهای دانش بنیان و تحقیقات بنیادی هم از برنامه های غیرموضوعی در دست تدوین یا اجرا در پژوهش بنیاد ملی علم ایران هستند.
جبرائیل رزمجو، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی هم ضمن عرضه گزارشی از فعالیت ها و دستاوردهای این دانشگاه، اظهار داشت: دانشگاه محقق اردبیلی هم اکنون دارای بیشتر از ۱۳ هزار دانشجوی داخلی و خارجی و ۶۸ رشته در مقطع دکتری بوده و ۴۳ پژوهشگر پسادکتری اخیراً جذب شده اند که فعالیتهای خویش را طی روزهای آتی آغاز خواهند کرد.
وی ضمن اشاره به جایگاه مطلوب دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه بندی های ملی و بین المللی همچون ISC، تایمز، تأثیر تایمز، لایدن، شانگهای و D۸، اضافه کرد: انتظار می رود صندوق پشتیبانی از پژوهشگران و فناوران کشور نگاه ویژه ای به استان اردبیل و دانشگاه محقق اردبیلی داشته باشد تا بتوانیم از ظرفیتهای این صندوق در جهت رشد و توسعه استان و منطقه به نحو احسن استفاده کنیم.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی ضمن اشاره به جایگاه هشتم کشوری مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری این دانشگاه، اضافه کرد: هم اکنون علاوه بر هسته های فناور، ۱۴ شرکت دانش بنیان هم در این مرکز مستقر هستند.
او همینطور آغاز عملیاتی شدن راه اندازی پردیس مشترک علم و فناوری میان دانشگاه محقق اردبیلی و پارک علم و فناوری استان را خاطرنشان کرد.




منبع:

1402/05/17
08:04:08
0.0 /5
373
تگها: آینده , پزشكی , پژوهش , پشتیبان
این مطلب آجاک را پسندیدید؟
(0)
(0)

تازه ترینهای مرتبط
نظرات بینندگان در این باره
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
لینک دوستان آجاك
آجاک : آینده پژوهی