رتبه سوم ایران در رده بندی های بین المللی پروژه های تحقیقاتی كرونا
به گزارش آجاك معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت اظهار داشت: در زمان شیوع ویروس كرونا خوشبختانه شاهد فعالیت بسیار چشم گیر پژوهشی و احساس مسئولیت در همه پژوهشگران كشور بودیم. تا كنون سابقه نداشته كه در فاصله یك ماه و نیم، 1200 پروژه تحقیقاتی با یك موضوع، در حال اجرا باشد.
به گزارش آجاک به نقل از ایسنا، دکتر رضا ملک زاده در نشست معاون اول رئیس جمهور و معاونین و مدیران ارشد وزارت بهداشت، اظهار نمود: با اجرای پروژه های پژوهشی و تحقیقاتی در مورد کرونا، محصولات علمی بسیار خوبی در آینده ای نزدیک در عرصه بین المللی، ارائه خواهیم کرد و در رده بندی های بین المللی، با تصویب ۱۲۰۰ طرح پژوهشی تا کنون در جایگاه سوم قرار گرفته ایم.
وی ادامه داد: بخش عمده ای از تحقیقاتی که هم اکنون در کشور با موضوع کرونا انجام می شود، طرح های مداخله ای است و ۳۵ طرح در حال یافتن درمان موثر برای درمان کووید ۱۹ هستند و امیدواریم که در آینده خبرهای خوبی از این طرح ها داشته باشیم.
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت تصریح کرد: در بخش فناوری توانستیم در حوزه مالی و علمی بوسیله صندوق نوآوری و شکوفایی و همین طور وزارت بهداشت از شرکت های دانش بنیان فعال دراین زمینه، حمایت نماییم. ایران از نخستین کشورهایی بود که توانست کیت سرولوژی کووید ۱۹ را تولید نماید و می توانیم به سایر کشورها نیز صادر نماییم.
برمبنای اعلام وبدا، دکتر ملک زاده اشاره کرد: کرونا بخش عظیمی از نیرو، انرژی، بودجه و امکانات حوزه سلامت را به خودش اختصاص داد و بیمارستان ها و کلینیک ها به پذیرش بیماران کووید۱۹ اقدام نمودند و بعضی از بیماران غیرکرونایی در این مدت مراجعه نکردند و مراکز درمانی با مشکلات زیادی از نظر اقتصادی روبرو شدند و نیاز است که دولت از بخش سلامت بطور ویژه حمایت کند.
منبع: آجاك
این مطلب آجاک را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترینهای مرتبط
نظرات بینندگان در این باره