آجاک - acak آینده پژوهی
گامی در مسیر رونق تعاملات بین المللی اداره كل صنعت دانشگاه آزاد؛

حضور دانشگاه آزاد در فراخوان ط رح های مشترک ایران و ترکیه

حضور دانشگاه آزاد در فراخوان ط رح های مشترک ایران و ترکیه

مدیرکل ˮصنعت، جامعه و دانشگاهˮ دانشگاه آزاد با اشاره به اینکه توجه به گسترش تعاملات ملی و بین المللی در زمینه پژوهش و فناوری در دستور کار اداره کل صنعت اظهار داشت: در امتداد رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه قراردادهای برون دانشگاهی بین المللی، فراخوان ط رح های مشترک ایران و ترکیه تحت عنوان «فراخوان شمس تبریزی» اعلام گردید که این فراخوان در قالب همکاری سازمان تحقیقات پژوهشهای علمی و فناوری ترکیه (توبیتاک) و دانشگاه های کشور انجام می شود.


به گزارش آجاک به نقل از ایسنا، لاله ملک نیا با اشاره به این که رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی، با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق، یک رویداد ملی است، اشاره کرد: این رویداد در امتداد اهداف برنامه راهبردی سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و دیگر اسناد بالادستی در زمینه علم و فناوری برگزار می گردد.

وی یکی از اهداف برگزاری این رویداد را حرکت به سمت انجام پژوهش های کاربردی حل مسئله، ماموریت گرا و اقتدارآفرین ملی و همچنین، حضور مؤثر در بخش های مختلف صنعت و جامعه بمنظور شناسایی مشکلات ملی و محلی با هدف رفع نیازهای اساسی کشور دانست و اضافه کرد: توجه به گسترش تعاملات ملی و بین المللی در زمینه پژوهش و فناوری در دستور کار اداره کل صنعت، جامعه و دانشگاه قرار گرفته است.

ملک نیا اشاره کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان یکی از ارکان مهم علمی کشور برگزاری این رویداد را یکی از اولویت های اصلی برنامه های خود در زمینه تحقیقات، فناوری و نوآوری می داند و تلاش دارد تا در سالگرد چهل سالگی این نهاد علمی گامی بلند و موثر در حرکت به سمت تبدیل شدن به دانشگاه نسل سوم و چهارم بردارد.

وی با اعلان اینکه حضور در این رویداد به امکان ارتباط مستقیم و مؤثر مراکز علمی با صنایع در زمینه های مختلف فناوری کمک می نماید، اشاره کرد: معرفی و شناساندن دستاوردها و توانمندی های دانشگاه آزاد اسلامی از دیگر نتایج این رویداد است. در این رویداد پتانسیل های علمی و توانمندی های تجهیزاتی به همراه محصولات و دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه تحقیقات، فناوری و نوآوری در معرض بازدید زیست بوم فناوری کشور قرار خواهد گرفت و یقینا، این اتفاق در گسترش ارتباطات برون دانشگاهی و بهره گیری از ظرفیت های علمی و تجهیزاتی دانشگاه برای انجام پژوهش های تقاضامحور بسیار موثر خواهد بود.

ملک نیا اضافه کرد: در امتداد پیگیری های بعمل آمده و همکاری مشترک اداره کل صنعت جامعه و دانشگاه، اداره کل مطالعات، همکاریهای بین المللی و دیپلماسی علمی دانشگاه، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و همین طور دانشگاه تبریز، امکان شرکت دانشگاه آزاد اسلامی در سومین فراخوان طرح های مشترک جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه(TUBITAK)، فراهم گشته است.

ملک نیا ضمن تشریح اهداف این فراخوان اظهار نمود: این فراخوان به دنبال برگزاری موفقیت آمیز فراخوان های اول و دوم طرح های پژوهشی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه در سالهای ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ و بنا به اعلام رضایتمندی طرفین خصوصاً با درخواست توبیتاک ابلاغ می شود. پژوهشگران و اعضای هیئت علمی شاغل در دانشگاه آزاد اسلامی پس از حصول توافق با یکی از پژوهشگران و اعضای هیئت علمی مراکز تحقیقاتی یا دانشگاه های ترکیه و تهیه پروپوزال مشترک، نسبت به بارگذاری طرح در وبگاهی که به همین دلیل درنظر گرفته شده است، اقدام می کنند تا بعد از بررسی کمیته های داوری طرفین و تایید داوران، مراحل تصویب نهایی طرح طی شود.

به نقل از دانشگاه آزاد، کلیه اطلاعات و ضوابط مربوط به این طرح ها، به همراه فرم پروپوزال و برنامه زمان بندی، برای استفاده پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی در سایتwww.project.iaut.ac.ir دردسترس است.




1400/12/06
13:18:09
0.0 /5
531
تگها: ارتباطات , پژوهش , تحقیقات , سازمان
این مطلب آجاک را پسندیدید؟
(0)
(0)

تازه ترینهای مرتبط
نظرات بینندگان در این باره
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
آجاک : آینده پژوهی