عدالت در تحقیق، محور اصلی داوری مقالات در جشنواره علوم پزشکی رازی
به گزارش آجاک معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت اشاره کرد: عدالت در تحقیق، محور اصلی داوری مقالات ارسالی به جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی است.
به گزارش آجاک به نقل از ایسنا، دکتر یونس پناهی در دومین نشست هیات اجرائی بیست و هفتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی که با موضوع بررسی نتایج داوری کمیته های تخصصی برگزار شد، با تاکید بر عدالت در تحقیق و پژوهش اظهار داشت: مرحله داوری مقالات پژوهشی در سه کمیته بالینی، علوم پایه و ابداعات، اختراعات و فناوری باید بر اصل عدالت توجه بسیار شود، هر چقدر انتخاب های نهایی برمبنای شاخص ها باشد، به عدالت بیشتر نزدیک می شویم.
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، اضافه کرد: باید توجه گردد مقاله ای که در جهت رفع مشکلات جامعه و پاسخگوی نیازهای روز باشد، باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
دکتر محمدرضا منظم اسماعیل پور، رییس دفتر توسعه فناوری سلامت با اشاره به ثبت نام ۸۸۳ نفر در جشنواره رازی اظهار داشت: استقبال دو برابری شرکت کنندگان در این دوره از جشنواره نسبت به سال قبل مسئولیت مضاعفی را بر دوش تیم داوری در سه کمیته تخصصی ایجاد کرد، با این وجود داوران با تعهد و وفاداری به شاخص ها به ارزیابی پرداختند.
وی ادامه داد: از میان ۸۸۳ ثبت نام انجام شده، ۴۸۴ پرونده کامل به دستمان رسید که در نهایت کمیته ابداعات، اختراعات و نوآوری ۲۹ پرونده کامل، کمیته بالینی ۱۰۷ پرونده کامل و کمیته علوم پایه پزشکی بیش از ۳۴۸ پرونده کامل را مورد بررسی و ارزیابی قرار دادند.
دکتر منظم، تعداد برگزیدگان حقیقی این دوره از جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی را ۱۴ نفر اعلام نمود و اضافه کرد: تیم داوران کمیته ابدعات، اختراعات و نوآوری دو نفر را در بخش دارو و تجهیزات پزشکی، کمیته بالینی ۶ نفر، کمیته علوم پایه ۶ نفر را بعنوان برگزیده بیست و هفتمین جشنواره رازی انتخاب خواهند کرد و در روز برگزاری جشنواره ضمن اهدای لوح تقدیر جوایزی نیز به برگزیدگان اعطا خواهد شد.
به نقل از روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر ناصر سیم فروش، نایب رییس شورای عالی و رییس هیات اجرائی جشنواره نیز با بیان این که ۲۳ برگزیده حقوقی در این دوره از جشنواره رازی مورد تقدیر واقع خواهند شد، اظهار داشت: سه دانشگاه علوم پزشکی برتر معرفی می شود که از هر تیپ یک برگزیده برمبنای فاکتورهای ترکیبی تحقیقات و فناوری خواهیم داشت، ۶ مرکز تحقیقاتی، چهار کمیته تحقیقات دانشجویی، دو نشریه فارسی و انگلیسی و یک سازمان حامی که توسط صندوق نوآوری و شکوفایی و کارگروه تشکیل شده، معرفی خواهد شد.
وی ادامه داد: همچنین امسال در این دوره از جشنواره برای اولین بار چهار مرکز رشد برتر را بصورت مجزا معرفی خواهیم کرد. بدین سان ۲۳ برگزیده در بخش حقوقی خواهیم داشت، ضمن این که بالاترین های بخش حقوقی در روز برگزاری جشنواره رازی با اهدای لوح مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.
بیست و هفتمین جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی ۲۵ بهمن ماه در محل همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی و با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، وزیر بهداشت و دیگر مسئولان عالی رتبه حوزه سلامت کشور برگزار می شود.
منبع: آجاك
این مطلب آجاک را پسندیدید؟
(0)
(0)
تازه ترینهای مرتبط
نظرات بینندگان در این باره