توسط صندوق نوآوری محقق شد؛
پشتیبانی از تولید ۶۲ محصول كرونایی
به گزارش آجاك صندوق نوآوری و شكوفایی اعلام نمود كه از ۶۲ محصول در رابطه با كرونا كه توسط محققان ۱۸ استان به تولید رسیده حمایت كرده است.
به گزارش آجاک به نقل از مهر، صندوق نوآوری و شکوفایی، گزارشی از وضعیت پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان و فناور تولیدکننده اقلام مورد نیاز در زمینه کرونا را ارائه نمود.
صندوق با اختصاص ۵ هزار میلیارد ریال اعتبار تسهیلاتی به شرکت های دانش بنیان، فناور و استارت آپ ها برنامه حمایتی خویش را همزمان با شروع اپیدمی کرونا شروع کرد.
در ابتدا ۴۳۴ طر ح از سوی شرکت های دانش بنیان، فناور و استارت آپ به صندوق نوآوری ارسال شد که بعد از ارزیابی طرح ها و شرکت ها، نزدیک به ۳ هزار میلیارد ریال تسهیلات ظرف دو هفته کاری به شرکت هایی از ۱۸ استان کشور پرداخت گردید.
این تسهیلات به بیشتر از ۶۲ محصول مرتبط در ۵ محور تجهیزات و ملزومات پزشکی، ونتیلاتور، دستگاه بیهوشی اتاق عمل، دستگاه اکسیژن ساز، لباس بیمارستانی، دوربین حرارتی تشخیص کرونا و مانند آن (کیت های تشخیص کرونا، ماسک، مواد ضدعفونی کننده) و سامانه های نرم افزاری تعلق گرفت.
از میان طرح های تولید اقلام و محصولات مقابله با ویروس کرونا، ۹ طرح در حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی شامل تولید ۱۰۰ دستگاه بیهوشی اتاق عمل، ۵۰۰ دستگاه ونتیلاتور، هزار دستگاه اکسیژن ساز، ماهانه ۱۰۰ هزار دست لباس بیمارستانی، ۳۰ میلیون جفت دستکش، ۱۵۰۰ دستگاه ضدعفونی کننده و ۵۰۰ هزار شیلد و سرپوشه، ساخت دستگاه تصفیه هوای پلاسمایی، دوربین حرارتی تشخیص کرونا، دیسپنسر هوشمند ضدعفونی و تولید سوپرکربن فعال جهت استفاده در ماسک های فیلتردار هستند.
حمایت از چهار طرح برای تولید کیت های تشخیص کرونا
همچنین ۴ طرح به کیت های تشخیصی و استخراج ژنوم اختصاص داشت که اعطای تسهیلات به این طرح ها، منجر به تولید ماهانه ۲۰۰ هزار کیت شد. همینطور یک شرکت دانش بنیان به توان ساخت و تولید ابزار استخراج ژنوم ویروس کرونا طی پانزده دقیقه دست یافته که بعد از تولید موفق به بازار داخلی، الان در راه صادرات است.
از سوی دیگر صندوق نوآوری و شکوفایی اعلام نمود که به ۱۳ شرکت برای تولید ماهانه ۱۰ میلیون انواع ماسک ۳ لایه، نانویی و N۹۵ و به ۲۵ شرکت برای تولید ماهانه ۲.۲ میلیون لیتر مواد ضدعفونی کننده تسهیلات مختص کرده است.
علاوه بر مواد ضدعفونی کننده، ۵ طرح هم به تولید دستگاه های تولید مواد ضدعفونی کننده تعلق داشت که با استفاده از تسهیلات صندوق به تولید صنعتی و انبوه ـ ماهانه ۱۵۰۰ دستگاه ـ دست پیدا کردند.
سامانه های نرم افزاری هم توانستند از خدمات مالی و معنوی صندوق نوآوری و شکوفایی استفاده کنند. در میان سامانه های نرم افزاری در رابطه با کنترل و جلوگیری از کرونا، ۴ سامانه تأمین مالی شدند و اپلیکیشن دیگری که برای شکست زنجیره های انتقال ویروس کرونا در کشور مورد تأیید وزارت بهداشت قرار دارد هم مورد حمایت قرار گرفت.
منبع: acak.ir
این مطلب آجاک را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترینهای مرتبط
نظرات بینندگان در این باره