پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان نوپا در چارچوب اعتبارات ویژه
به گزارش آجاک، مدیر شبکه آزمایشگاهی کشور از تخصیص اعتبار ۷۰ درصدی برای خدمات پژوهش و توسعه شرکتهای نوپا در چارچوب باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی کشور اطلاع داد.
به گزراش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، امیر یونسیان، مدیر شبکه آزمایشگاهی کشور ضمن اشاره به نگاههای این مجموعه برای ارتقاء بهره وری زیرساخت های آزمایشگاهی، از حمایت ویژه این شبکه از شرکتهای دانش بنیان نوپا در سال ۱۴۰۴ اطلاع داد و اظهار داشت: هدف ما در شبکه آزمایشگاهی، هم رسانی ظرفیتهای متنوع بخش خصوصی، بدنه پژوهشی و دولت در چارچوب یک پلت فرم مشترک است که دسترسی متقاضیان به خدمات آزمایشگاهی را آسان می کند.
او با معرفی «باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی کشور» بعنوان یکی از ابزارهای پشتیبانی از فعالان زیست بوم پژوهش، فناوری و نوآوری اضافه کرد: پژوهانه ها و یارانه هایی که از راه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در اختیار شبکه قرار می گیرد، در چارچوب این باشگاه به اعضای فعال اختصاص می یابد و طیف وسیعی از حوزه های فنی و مهندسی، علوم پایه، پزشکی، کشاورزی، محیط زیست، زیست فناوری و داروسازی را در برمی گیرد.
یونسیان، در ادامه اضافه کرد: همچون برنامه های حمایتی در سالجاری، اختصاص اعتبار برای خدمات پژوهش و توسعه شرکتهای دانش بنیان نوپا در چارچوب طرحی مشترک با صندوق نوآوری و شکوفایی است که به شکل مستقیم به این شرکت ها عرضه می شود. در این طرح، هزینه استفاده از خدمات آزمایشگاهی به شکل ۷۰ درصد از جانب شبکه آزمایشگاهی و ۳۰ درصد توسط متقاضی پرداخت خواهد شد.
وی در رابطه با فرایند بهره مندی از این حمایت توضیح داد: شرکتهای متقاضی با ورود به باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی و ثبت درخواست در قسمت اعتبارات ویژه شرکتهای دانش بنیان نوپا، بعد از بررسی و تأیید، اعتبار دریافت می کنند. این اعتبار به شکل مستقیم در حساب آزمایشگاهی عضو شبکه منظور شده و شرکت ها می توانند بدون پرداخت وجه، خدمات مورد نظر خویش را دریافت نمایند.
مدیر شبکه آزمایشگاهی کشور، ضمن اشاره به زیرساخت گسترده این شبکه اظهار داشت: هم اکنون بیشتر از ۱۹۰۰ مرکز آزمایشگاهی در سرتاسر کشور با تنوعی بالغ بر ۳۶ هزار تجهیز، عضو شبکه هستند و این مراکز هم در قسمت دولتی شامل دانشگاه ها و پژوهشگاه های وزارت خانه هایی مانند علوم، بهداشت و جهاد کشاورزی و هم در قسمت خصوصی فعال می باشند.
او اضافه کرد: با این ساختار، شرکتهای دانش بنیان می توانند متناسب با محل استقرار و نیاز خود، به نزدیک ترین لابراتوار مراجعه نموده و از خدمات آن بهره مند شوند. سامانه هوشمند ما هم پرداخت سهم شبکه را به صورت مستقیم برای لابراتوار انجام می دهد.
یونسیان، با بیان اینکه این طرح دو رویکرد اساسی را دنبال می کند، اظهار داشت: از یک سو درحال پشتیبانی از پژوهش و توسعه شرکتهای دانش بنیان هستیم و از طرفی، زیست بوم آزمایشگاهی کشور را فعال نگه می داریم. با افزایش تقاضا برای خدمات، لابراتوار ها هم ترغیب می شوند که ظرفیتهای خویش را بهبود دهند و ما هم بشکل ویژه از آنها حمایت خواهیم کرد.
وی همینطور شبکه آزمایشگاهی کشور را یکی از بازوهای اصلی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان دانست و اظهار داشت: این شبکه در کنار قسمتهایی مانند معاونت توسعه شرکتهای دانش بنیان، معاونت توسعه اقتصاد دانش بنیان و صندوق نوآوری و شکوفایی، اهمیت بالای ی در توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری ایفا می کند.
منبع: acak.ir
این مطلب آجاک را پسندیدید؟
(0)
(0)
تازه ترینهای مرتبط
نظرات بینندگان در این باره