آجاک - acak آینده پژوهی
در انستیتو تحقیقات تغذیه ای انجام می شود

تحقیقاتی درباره تاثیر كرونا ویروس بر امنیت غذایی

تحقیقاتی درباره تاثیر كرونا ویروس بر امنیت غذایی

مدیرگروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور اظهار داشت: به دنبال مداخلاتی هستیم كه تاثیرگذاری كرونا ویروس و مشكلاتی را كه برای امنیت غذایی مردم ایجاد كرده است را بتوانیم به حداقل برسانیم.


به گزارش آجاک به نقل از ایسنا، دکتر فاطمه محمدی نصرآبادی با بیان این مطلب اظهار داشت: هم اکنون تحقیقاتی درباب تاثیرگذاری کروناویروس بر روی امنیت غذا داریم که خیلی از اطلاعات خودرا بوسیله پرسشنامه آنلاین انجام می دهیم و این روش محدودیت هایی را به دنبال دارد و شاید همه اقشار جامعه را پوشش ندهد.
وی درباره کارهای تحقیقات سیاست گذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور بیان کرد: وظیفه این گروه فراهم آوردن شواهد پژوهش محور جهت ارتقای غذا و تغذیه جامعه است و اینکه چاره هایی را برای بهبود وضعیت تغذیه مردم عرضه نماید که مهمترین و بیشترین جنبه ای که این گروه بر روی آن کار کرده، امنیت غذا و تغذیه است.
مدیر گروه تحقیقات انستیتو تحقیقات تغذیه ای اظهار داشت: امنیت غذا و تغذیه به این مفهوم است که شرایطی را در جامعه فراهم نماییم تا مردم در همه زمان ها بتوانند به غذای کافی و ریزمغذی های مورد نیاز و زندگی سالم و فعال دسترسی داشته باشند. این در حالیست که خیلی از کشورها بر روی این مسئله کار می کنند.
نصرآبادی افزود: یکی از مواردی که در سال های اخیر بر روی آن کار کردیم، تاثیر سیاست های مختلف دولت بر روی امنیت غذا و تغذیه مردم ایران بوده است که یکی از این سیاست ها که در کشور مشهور بوده، تبدیل سیاست یارانه کالایی به یارانه نقدی است که متاسفانه این مورد در گروه تحقیقات سیاست گذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه بر امنیت غذای مردم موثر نبوده و حتی در مواردی ناامنی غذایی را افزایش داده است.
وی اظهار نمود: ما همچنان بر روی امنیت غذا و تغذیه و البته جنبه های دیگری همچون سیاست های ایمنی غذایی، سیاست های آموزش و پرورش برای وضعیت غذایی دانش آموزان و… که همکاران فعالیت دارند، در حال کار کردن هستیم.
مدیرگروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور درباره سند جامع امنیت غذا و تغذیه که در سال ۹۱ نوشته شده و طی سالهای اخیر این سند ارزشیابی شده است، اظهار داشت: باتوجه به تحریم های کشور در حال بررسی هایی بر روی امنیت غذایی هستیم که چه مداخله ای درباب امنیت غذا و تغذیه می توانیم انجام بدهیم تا دسترسی جامعه ما به غذای سالم و کافی بالاتر برود.




منبع:

1399/04/01
14:28:04
5.0 /5
1899
تگها: آنلاین , پژوهش , تحقیقات
این مطلب آجاک را پسندیدید؟
(1)
(0)

تازه ترینهای مرتبط
نظرات بینندگان در این باره
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
آجاک : آینده پژوهی