آجاک - acak آینده پژوهی

استفاده از هوش مصنوعی ضمانت اجرای دقیق نظام رده بندی محتوا است

استفاده از هوش مصنوعی ضمانت اجرای دقیق نظام رده بندی محتوا است

دومین جلسه هم اندیشی رده بندی محتوا و خدمات در فضای مجازی با تاکید رییس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی بر استفاده از مشارکت عمومی در اجرای نظام رده بندی محتوا و خدمات مربوط به کودک و نوجوانان اجرا شد.


به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا از روابط عمومی مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی؛ حجت الاسلام حامد حاجی ملامیرزایی عصر دوشنبه- 16 اسفندماه - با اشاره به این که جلسات تدوین نظام رده بندی محتوا و خدمات در فضای مجازی وظیفه حاکمیتی است که ذیل سند ابلاغی از مرکز ملی فضای مجازی در زمینه کودک و نوجوان برای مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی تعریف شده اظهار داشت: در این جلسات می خواهیم این نظام رده بندی را با مشارکت دستگاهها استخراج نماییم و بعنوان نظام رده بندی و رگولاتوری همه عرصه های محتوایی برای کودکان و نوجوانان مبنا قرار دهیم.
وی با اعلان اینکه تا کنون پنج نظام رده بندی پیشنهاد شده شامل نظام مصوب بازی های کامپیوتری، نظام رده بندی تبیان، پیش نویس نظام های رده بندی ساترا و سازمان سینمایی و نظام رده بندی انارستان بعنوان یکی از مدعیان بخش خصوصی که در این عرصه فعالیت می کند و تجربیات ارزشمندی دارد در این جلسات بررسی شده است اضافه کرد: این نظام های رده بندی برمبنای گونه های مختلف محتوا و خدمات تعریف شده و در حقیقت مبنا قرار دادن هر کدام از این نظام های رده بندی بصورت جداگانه نمی تواند محور نظام جامعی باشد که ما به دنبال آن هستیم.
رئیس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی اشاره کرد: ما بعنوان مرکز فضای مجازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید نظامی را ارائه نماییم که یک مقدار فراگیر باشد و همه مصادیق تولید محتوایی در فضای مجازی را در بر بگیرد.
ملامیرزایی اشاره کرد: اکنون همکاران ما با بررسی آن پنج نسخه نظام رده بندی و نظر کارشناسان پیش نویس طرح نظام رده بندی ای را بعنوان قدر مشترک از تعریف رده بندی، شاخص ها، مولفه ها، ابعاد سنی و رده بندی سنی استخراج کرده اند که نمایندگان سازمان ها و نهادهای مدعو در این نشست برای تدوین یک نظام رده بندی به جمع بندی برسند تا بتوانیم آنرا بعنوان نظام رده بندی محتوا و خدمات کودک و نوجوانان در همه حوزه های محتوایی و خدمت رسانی فضای مجازی مبنا قرار دهیم.
ملامیرزایی با اعلان اینکه بنای ما بر این است که نظام رده بندی در دست اقدام، برای همه محتواها و خدمات کودک و نوجوانان فراگیر باشد، اشاره کرد: درگاهی در سایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بعنوان پنجره واحد رگولاتوری تولید محتوا و خدمات برای کودکان و نوجوانان طراحی و آماده شده که می توانیم کسب وکارها را برای فعالیت در این چهارچوب به آن درگاه هدایت نماییم.
وی از نمایندگان سازمان ها و نهادهای حاضر در جلسه خواست تا در تدوین این نظام رده بندی جامع، اهتمام ورزند.
رئیس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی درباره ضمانت اجرائی نظام رده بندی در دست اقدام کودک و نوجوان اشاره کرد: هر چند به کارگیری هوش مصنوعی بمنظور رهگیری اجرائی شدن این نظام مفیدست اما بنا به تجربه برخی سازمان ها بهتر است از مشارکت عمومی و تجربه جمع سپاری در بهره برداری خانواده ها از فضای مجازی برای کودکان و نوجوانانشان استفاده نمائیم.
بنا بر این گزارش، دومین جلسه هم اندیشی رده بندی محتوا و خدمات کودک و نوجوان در فضای مجازی با حضور رئیس بنیاد ملی بازی های کامپیوتری و نمایندگانی از مرکز ملی فضای مجازی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، وزارت آموزش و پرورش و موسسه فرهنگی تبیان انجام شد.
در این جلسه نماینده انارستان توضیحاتی درباره نظام رده بندی این شرکت و تجربیات خود در زمینه رده بندی سنی و محتوایی برای حضار ارائه کرد و هر یک از نمایندگان نظرات خودرا با دیگر مدعوین به اشتراک گذاشتند.

1400/12/17
21:55:36
0.0 /5
556
تگها: ارتباطات , ارتباطات و فناوری اطلاعات , تجربه , خدمات
این مطلب آجاک را پسندیدید؟
(0)
(0)

تازه ترینهای مرتبط
نظرات بینندگان در این باره
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
آجاک : آینده پژوهی