موفقیت یك شركت دانش بنیان در تولید پمپ های مكنده صنایع نفت و گاز
به گزارش آجاک یک شرکت دانش بنیان در کشورمان موفق به تولید پمپ های مکنده الکترونیکی کاربردی در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی شد.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با عنایت به مشکلاتی که در اثر تحریم ها و هزینه های بالای واردات این نوع پمپ ها به کشور تحمیل می شد، یک شرکت دانش بنیان پمپ سازی دست به کار شد و توانست انواع الکتروپمپ های خاص مورد نیاز صنایع را طراحی و تولید نماید.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ضمن اشاره به تولید پمپ های مورد استفاده در صنایع نفت و پتروشیمی مطابق با استانداردهای ملی و بین المللی اظهار داشت: ۲ نوع از پمپ ها تحت استاندارد که به طور عمده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی پرکاربرد هستند در این شرکت دانش بنیان به تولید می رسند.
میر بیوک احقاقی اضافه کرد: این پمپ ها برای انتقال انواع سیالات نیوتونی مانند هیدروکربن ها، آب، شیرابه، محلول های معلق در آب، انواع لجن و فاضلاب کاربردهای فراوانی دارند.
وی ضمن اشاره به رفع نیاز صنایع متعدد نسبت به واردات و تکمیل چرخه تولید و خدمات آنها با این پمپ ها بیان نمود: هم اکنون علاوه بر صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، نیروگاه ها، صنایع سیمان، فولاد، رنگ سازی، مس، صنایع غذایی همینطور معادن برداشت و پروژه های انتقال آب دریا، ایستگاه های پمپاژ و انتقال آب و فاضلاب از این پمپ ها استفاده می نمایند.
این فعال فناور از توسعه محصولات یاد شده در تعامل با فناوری های دانشگاهی گفت و افزود: این شرکت دانش بنیان موفق شده است زمینه ارتباط صنعت با دانشگاه را فراهم آورد و حجم تولیدات مبتنی بر فناوری های روز را افزایش دهد.
احقاقی از توانمندی بهینه سازی و طراحی انواع الکتروپمپ های صنعتی با تکیه به دانش فنی بومی اطلاع داد و اظهار داشت: الکتروپمپ های لجن کش، الکتروپمپ های مستغرق کف کش، فولادی و پمپ های دومکشه سازگار با نیاز صنایع را هم تولید می نماییم.
این فعال فناور ضمن اشاره به فروش بالای ۵۰۰ میلیارد ریالی این شرکت دانش بنیان اضافه کرد: تا ۶ ماهه نخست سال گذشته، حجم سفارشات افزایش پیدا کرده و تحریم ها سبب گشته است تا توجه به تولیدات ایران ساخت افزایش یابد. خوشبختانه بخش قابل توجهی از پروژه ها با موفقیت به اتمام رسیده است و حرکت صنایع با این تولیدات محقق شد.
وی ضمن اشاره به ایجاد اشتغال برای متخصصان دانشگاهی اظهار داشت: هم اکنون به صورت میانگین حدود ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم فعالیت می نمایند و تولیدات این شرکت دانش بنیان، زمینه را برای اشتغال تعداد قابل توجهی از دانش آموختگان حوزه های دانشگاهی و صنایع مرتبط بوجود آورده است.
احقاقی ضمن اشاره به مزیت های تولیدات ایران ساخت بابیان اینکه، قیمت تولیدات ایران ساخت در بعضی موارد تا یک دهم نمونه های مشابه خارجی است اظهار داشت: شرکتهای دانش بنیان این قابلیت را دارد که این محصولات متناسب با نیازهای داخلی و سازگار با خواست صنایع تولید شود و تا ۱۰ سال خدمات بعد از فروش دسترسی به قطعات یدکی و کارخانه، از دیگر مزیت های این محصولات به حساب می آید.
منبع: acak.ir
این مطلب آجاک را پسندیدید؟
(0)
(0)
تازه ترینهای مرتبط
نظرات بینندگان در این باره