رئیس پژوهشگاه رویان:
جهاد دانشگاهی طی ۴ دهه در عرصه تحقیقات علوم پزشكی، قدم های موثری برداشته است
رئیس پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی در مراسم رونمایی از سنگ بنای مرکز ملی نخستی سانان و مرکز تحقیقات پیش بالینی پزشکی بازساختی رویان تاکید کرد: جهاد دانشگاهی در عرصه تحقیقات علوم پزشکی در خلال ۴ دهه، قدم های مؤثری برداشته و کوشیده است به کارهای اولویت دار یا زمین مانده ورود پیدا کند.
به گزارش آجاک به نقل از ایسنا، دکتر عبدالحسین شاهوردی اظهار داشت: امیدواریم با لطف و عنایت پروردگار، این آغاز، آخر خیری به همراه داشته باشد. با ذکر صلوات یادی می نماییم از دکتر کاظمی آشتیانی، بنیانگذار پژوهشگاه رویان که همواره در شروع هر فعالیتی، به منظور همراهی و همدلی و ایجاد برکت در کار و عاقبت بخیر شدن آن برنامه، با نذر صلوات، دوستان را همراه می کرد. امیدواریم این کار بزرگ هم که یکی از حلقه های زنجیره تحقیقات علم پزشکی است، به سرانجام نیک ختم شود و بعنوان یک کار خیر و صواب در روزهای فعالیت همه عزیزان به یادگار بماند.
دکتر شاهوردی تاکید کرد: از حمایت های مهندس اسلامی، وزیر راه و شهرسازی، دکتر ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی، دکتر هدایت، مدیرعامل شرکت عمران پردیس تشکر و قدردانی می کنم که در این راه، همراهی آنها را به عینه شاهد بودیم.
رئیس پژوهشگاه رویان اظهار داشت: اجرای پروژه های تحقیقاتی علم پزشکی به خصوص پروژه هایی که منجر به تولید یک محصول یا پروتکل درمانی می شود، زمان بر بوده و زیرساخت ها و حمایت های خاص خویش را می طلبد. جهاد دانشگاهی در عرصه تحقیقات علوم پزشکی در خلال ۴ دهه، قدم های موثری برداشته و کوشیده که به کارهای اولویت دار یا زمین مانده ورود پیدا کند و با نیت خیر بانیان و همت جهادی همه همکاران در عرصه های پزشکی تولیدمثل و درمان ناباروری، سلول های بنیادی و سلول درمانی، بیوتکنولوژی، تولید حیوانات شبیه سازی شده و تراریخته، پزشکی مبتنی بر فرد، پزشکی سرطان، جهاد دانشگاهی پرچم دار بوده است؛ هم در ایجاد زیرساخت ها و هم در تربیت نیروی انسانی و هم پروژه هایی که واقعاً نامی شده اند و نام جهاد دانشگاهی در عرصه علم پزشکی زنده نگه داشته شده است.
وی اضافه کرد: پروژه های زیادی در سطح آزمایشگاهی انجام و نتایج آن مکتوب می شود، ولی تعداد کمی از آنها در سطح پایلوت یا پیش بالینی بخاطر هزینه های زیاد، به سرانجام می رسند. پژوهشگاه رویان تلاش کرده است که این زنجیره علمی را در حد یک الگو دنبال کند و امروز تحقیقات آزمایشگاهی در پژوهشگاه رویان به خوبی اجرا می شود و در سطح پیش بالینی هم حدود یک دهه است که زیرساخت های آن با حمایت دفتر رهبری و جهاد دانشگاهی مهیا شده است. امروز به منظور توسعه این فعالیت، ساخت این مرکز تحقیقاتی پیش بالینی پزشکی بازساختی شروع می شود و حمایت دولت را هم شاهد می باشیم و امیدواریم حمایت مسئولین منطقه هم به کمک بیاید و بتوانیم در زمان محدود، فاز یک کار را دنبال نماییم.
دکتر شاهوردی تصریح کرد: پژوهشگاه رویان در این حوزه در فازهای پیش بالینی، در زمنیه پارکینسون، قطع نخاع، بیماری های کلیه، سیستم عصبی، حدود ۱۳ طرح را انجام داده است و پیش آگهی های بسیار خوبی دارد و امیدواریم در سال آینده بتوانیم فاز بالینی را آغاز نماییم.
مراسم رونمایی از سنگ بنای مرکز ملی نخستی سانان و مرکز تحقیقات پیش بالینی پزشکی بازساختی رویان عصر امروز (۲۴ دی ماه) با حضور مهندس محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی، دکتر عبدالعظیم رضایی، فرماندار پردیس، دکتر حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی و تعدادی از مسئولین در منطقه پردیس برگزار گردید.
این مطلب آجاک را پسندیدید؟
(0)
(0)
تازه ترینهای مرتبط
نظرات بینندگان در این باره