آجاک - acak آینده پژوهی
مدیر فن بازار تخصصی شهر هوشمند:

65 نیاز تهران در حوزه هوشمندسازی توسط دانش بنیان ها تأمین می شود

65 نیاز تهران در حوزه هوشمندسازی توسط دانش بنیان ها تأمین می شود

به گزارش آجاک مدیر فن بازار تخصصی شهر هوشمند، از شناسایی بیشتر از ۵۰۰ نیاز فناورانه شهرداری تهران اطلاع داد و اظهار داشت: ۶۵ نیاز شهرداری در حوزه اجرایی کردن شهر هوشمند دارای شناسنامه بوده و مقرر است این چالش ها توسط شرکتهای دانش بنیان مرتفع شود.


به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، شباهنگ سلیمانی مدیر فن بازار تخصصی شهر هوشمند در این خصوص می گوید: در این همکاری مشترک، شهرداری بعنوان طرف تقاضا حضور دارد. فن بازار هم با کمک کارگزاران مورد تایید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، طرف عرضه را که شرکتهای دانش بنیان هستند، به شهرداری متصل می کند.
وی اضافه کرد: مقرر است این نیازها و چالش ها که عموما در حوزه «زیرساخت هوشمند»، «محیط هوشمند»، «زندگی هوشمند»، «جابه جایی هوشمند»، «حکمرانی هوشمند» و «اقتصاد هوشمند» است، توسط شرکتهای دانش بنیان پاسخ داده شود.
فن بازار تخصصی شهر هوشمند که از آذرماه سال ۱۳۹۸ کار خویش را رسما شروع کرده است، یک همکاری مشترک میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شهرداری تهران جهت استفاده از ظرفیت های فناورانه شرکتهای دانش بنیان و به کارگیری دانش و تخصص آنها برای شتاب دادن به روند توسعه شهر هوشمند است.
مدیر فن بازار تخصصی شهر هوشمند در ادامه اضافه کرد: شهرداری برای انجام کارهای اجرایی خود و پیشبرد مفهوم شهر هوشمند در تهران، نیازها را با استعلام از همه ارگان های در رابطه با این دستگاه شناسایی کرده و در بستر «سامانه باهم» در اختیار متقاضیان و صاحبان ایده قرار داده است. این نیازها به تدریج شناسنامه دار شده و همه جنبه های جزیی و کلی طرح ها در این شناسنامه ها ذکر شده است و در سامانه در دسترس قرار دارد.
سلیمانی بیان نمود: شرکتهای دانش بنیان می توانند با رفتن به این سایت و شناسایی نیازها، درصورت داشتن ایده، محصول یا خدمتی که بتواند پاسخ درستی به این نیازها باشد، طرح خویش را در سامانه ارائه نمایند. این محصولات یا خدمات بعد از ارزیابی های تخصصی در صورت مورد تایید قرار گرفتن به نهاد در رابطه با نیاز مطرح شده معرفی می گردند.
وی همینطور اظهار داشت: برای سرعت دادن به این کار، رویدادهای معکوس هم برگزار می نماییم. به این معنا که شهرداری برخی نیازهای خویش را به شکل فراخوان اعلام و شرکت ها با حضور در این رویدادها توانمندی ها و راهکارهای خویش را به شهرداری اعلام نموده و با طرحهای برگزیده قرارداد همکاری امضا خواهد شد.
سلیمانی در مورد طرح های ارسالی به شهرداری توسط شرکتهای دانش بنیان، اظهار داشت: ۴۴ درصد طرح ها به حوزه محیط هوشمند یعنی موضوع هایی چون محافظت از محیط زیست، حفظ تنوع زیستی، کاهش آلودگی های زیستی، مدیریت موثر انرژی، آب و روشنایی، فضای سبز و به کارگیری انرژی های پاک مرتبط می باشد.
وی عنوان کرد: حوزه زندگی هوشمند در رابطه با سامانه های شهروند محور، افزایش کیفیت زندگی، مدیریت بحران، تسهیل دسترسی به امکانات رفاهی و آموزشی و ترویج مفهوم زندگی سالم به کمک آی سی تی هم با ۲۳ درصد در رتبه دوم طرح های ارسالی قرار دارد.


منبع:

1400/11/02
23:38:52
0.0 /5
623
این مطلب آجاک را پسندیدید؟
(0)
(0)

تازه ترینهای مرتبط
نظرات بینندگان در این باره
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
آجاک : آینده پژوهی