چین نخستین ماموریت خدمه دار خود به مریخ را در سال ۲۰۳۳ انجام می دهد
آجاک: چین برمبنای یک برنامه طولانی مدت برای ساخت یک پایگاه مسکونی دائم در سیاره سرخ و استخراج منابع این سیاره، قصد دارد نخستین ماموریت خدمه دار خودرا به مریخ در سال 2033 انجام دهد.
به گزارش روز شنبه گروه دانشگاه و آموزش ایرنا از خبرگزاری رویترز، این برنامه بلندپروازانه که به رقابت این کشور با آمریکا برای ارسال انسان به مریخ دامن می زند برای نخستین بار با جزئیات فاش شد.
این برنامه بعد از آن فاش شد که چین در شروع ماموریت خود در مریخ یک کاوشگر رباتیک را در اواسط ماه مه بر سطح این سیاره سرخ فرود، آورد.
چین در حالی برنامه های خودرا برای ایجاد پایگاه دائمی در مریخ اعلام نموده است که سازمان فضایی آمریکا «ناسا»، شرکت فضایی «اسپیس ایکس» و سایر قدرت های فضایی به شدت در تلاش و رقابت برای رسیدن به این آرزوی فضایی هستند.
چین می خواهد نخستین انسان ها را تا سال ۲۰۳۳ روی مریخ فرد آورد
وانگ شیائوجون رئیس آکادمی دولتی فناوری پرتاب فضاپیمای چین(CALT) طی سخنانی با عنوان «سیستم حمل و نقل فضایی اکتشاف مریخی انسان» که در کنفرانس جهانی اکتشافات فضایی(GLEX ۲۰۲۱) ایراد کرد، از این برنامه ها آگاهی داد.
وی همراه با مرور موفقیت کاوشگر «تیان ون-۱» که نخستین ماموریت بین سیاره ای چین بود و همین طور فرود آوردن و عملیات اکتشافی یک مریخ نورد بر سطح مریخ، برنامه سه مرحله ای چین را برای ارسال انسان به مریخ اعلام نمود.
طبق این برنامه ها، مرحله اول که به آن مرحله آماده سازی فناوری نیز گفته می شود، شامل ربات هایی خواهد بود که برای بازگرداندن نمونه های مریخی طراحی شده اند و یک مکان مناسب را برای استقرار انسان در مریخ در آینده کشف می کنند.
پس از آن، مرحله دوم شامل اعزام انسان ها به مریخ است تا یک پایگاه دائمی در این سیاره ایجاد کنند. بعد از اتمام ساخت این پایگاه، مرحله سوم شامل عزیمت ناوگان های باری بزرگ از زمین به مریخ و تسریع پروژه های توسعه در سیاره سرخ خواهد بود.
طبق اعلام این آکادمی، برنامه این مراحل و مراحل اضافی به ترتیب برای سالهای ۲۰۳۳، ۲۰۳۵، ۲۰۳۷، ۲۰۴۱، ۲۰۴۳ و فراتر از آن طراحی شده است.
منبع: acak.ir
این مطلب آجاک را پسندیدید؟
(0)
(0)
تازه ترینهای مرتبط
نظرات بینندگان در این باره