آجاک - acak آینده پژوهی
از سوی ایرانداك صورت گرفت

معرفی مؤسسات با بیشترین و کم ترین مشارکت در همانندجویی

معرفی مؤسسات با بیشترین و کم ترین مشارکت در همانندجویی

آجاک: برمبنای آمار 6 ماهه دوم سال 1400 ایرانداک؛ 675 مؤسسه در نمیه دوم سال 1400 عضو سامانه همانندجو بودند و وزارت علوم با بیش از 87 هزار درخواست و حوزه های علمیه با 8 درخواست، بیشترین و کم ترین مشارکت را در همانندجویی داشتند.



به گزارش آجاک به نقل از ایسنا، بر پایه تبصره ۹ «قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی» مصوب ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ مجلس شورای اسلامی و بخشنامه اجرائی مصوب ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ هیئت وزیران؛ همه دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مؤسسه های آموزش عالی، پژوهشی و فناوری دولتی و غیردولتی؛ باید تمام متن پایان نامه ها و رساله های دانشجویان تحصیلات تکمیلی خودرا که طبقه بندی ندارند، در پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) همانندجویی و تمام متن پیشنهاده ها (پروپوزال ها)، پایان نامه ها و رساله های (پارساهای) خودرا ثبت کنند. این گزارش عملکرد دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مؤسسه های آموزش عالی و پژوهشیِ دولتی و غیردولتی را در پیروی از قانون یاد شده در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۰ نشان میدهد.

همانندجویی پارسا، پیشنهاده و مقاله در سامانه «همانندجو» با پشتوانه روزافزونِ تمام متن نزدیک به ۴۳۵ هزار عنوان پارسا، بیش از ۹۰ هزار عنوان پیشنهاده و ۳۰۰ هزار عنوان مقاله و روی هم با بیش از ۸۶ میلیون برگ، در نشانی TIK.IRANDOC.AC.IR انجام می شود. سامانه «همانندجو» با کاوش خودکار در این آثار، نوشته های همانند را بازیابی می کند و اندازه همانندی و منبع اطلاعات همانند را نمایش می دهد. گزیده‌ی عملکرد همانندجویی در جدول زیر آمده است.



عملکرد دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مؤسسه های آموزش عالی و پژوهشی دولتی و غیردولتی در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۰ در همانندجویی پارسا و پیشنهاده، بر پایه وابستگی سازمانی آنها در جدول زیر آمده است.



بنابر اعلام اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، ریز گزارش همانندجویی و ثبت پایان نامه ها، رساله ها و پیشنهاده ها در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۰ در ۸۰ برگ، در نشانی yun.ir/irandoc114 دردسترس است.




منبع:

1401/04/26
10:23:12
0.0 /5
466
این مطلب آجاک را پسندیدید؟
(0)
(0)

تازه ترینهای مرتبط
نظرات بینندگان در این باره
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
آجاک : آینده پژوهی