آجاک - acak آینده پژوهی

فن آفرینان موفق در جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی معرفی می گردند

فن آفرینان موفق در جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی معرفی می گردند

به گزارش آجاک دبیر شانزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی اظهار داشت: فن آفرینان و طراحان کسب و کار برتر در این دوره از جشنواره به علاقمندان سرمایه گذاری معرفی می گردند.


به گزارش خبرنگار آموزش ایرنا، عبدالرضا کبیری سامانی روز شنبه در نشست خبری شانزدهمین دوره جشنواره فن آفرینی شیخ بهایی اظهار داشت» این جشنواره ۲۶ و ۲۷ آبان در اصفهان و با هدف معرفی برترین فن آفرینان و طراحان کسب و کار به همت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می گردد.
وی پویایی، خلاقت و تغییر ساختار و مأموریت به اقتضای زمان و نیازهای روز و پیشرو در تبیین مفاهیم کار آفرینی را از خصوصیت های شانزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی است.
دبیر جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی مأموریت های با تشریح مأموریت های ادوار این جشنواره ملی اظهار داشت: مأموریت دوره اول تا ششم این جشنواره ترویج فرهنگ کارآفرینی، مأموریت دوره هفتم تا یازدهم حمایت و تقدیر از کار آفرینان برتر، مأموریت دوازدهم تا چهاردهم شناسایی علاقمندی های سرمایه گذاران و تسهیل گران و برگزاری نشست های سرمایه گذاری، مأموریت پانزدهم شناسایی فرصت های سرمایه گذاری و شناسایی و معرفی خدمات های فن آفرین بود.



کبیری سامانی خاطرنشان کرد: مأموریت این دوره رونق و اثر بخشی کسب و کارهای دانش بنیان و گسترش بازار محصولات و خدمات فناورانه و دانش بنیان ها است.
وی افزود: در این جشنواره موضوعات مختلف مانند فناوری های صنعت ساز، رفع نیاز صنعت در دوران خشکسالی و سیلاب، بازیافت پسماند بخصوص در کلان شهرها، حفظ محیط زیست، آلودگی هوا، آب و خاک، نیازهای صنعت دارو (به خصوص داروهای کمیاب)، مسایل اقتصادی و صنعتی (تورم، تحریم و رکود، مسایل اجتماعی، زیست فناوری صنایع فناوری اطلاعات و فناوری ارتباطات و اطلاعات و هوش مصنوعی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
وی افزود: در این جشنواره ملی ۳۶۸ طرح ثبت نام اولیه، ۱۲۱ طرح در بخش فن آوری و تجاری سازی و هفت طرح ثبت نامه اولیه در بخش طراحان کسب و کار شدند.
دبیر جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی خاطرنشان کرد: این جشنواره همینطور با هدف شناسایی و معرفی واحدهای فناور و فن آفرینان موفق به سرمایه گذاران در ۲ بخش مسابقه ای و غیرمسابقه ای برگزار می گردد که بخش مسابقه ای شامل طراحان کسب و کار و فن آفرینان است؛ بخش های غیرمسابقه ای هم شامل فرصت ­های سرمایه ­گذاری، نشست های انتقال تجربه و نمایشگاه است.
کبیری سامانی خاطرنشان کرد: جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی بعنوان اولین و برترین رویداد فن آوری و فن آفرینانه کشور تلاش می کند تا با حمایت و تشویق شرکتهای دانش بنیان در جهت حل مسایل و چالش های اساسی کشور گام بردارد. شناسایی و معرفی واحدهای فناور و فن آفرینان موفق به سرمایه گذاران بعنوان یکی از اهدف اصلی این جشنواره، گامی بلند جهت توسعه فناوری و شکوفایی اقتصاد ملی با پشتیبانی از ایده های دانش بنیان و توان نخبگان ایران است.
به گزارش آجاک به نقل از خبرگزاری ایرنا، بهاءالدین محمد بن حسین عاملی (متولد هشتم اسفند ۹۲۵ خورشیدی در بعلبک– درگذشت هشتم شهریور ۱۰۰۰ خورشیدی در اصفهان) معروف به شیخ بهایی، حکیم، علامهٔ فقیه، عارف، منجم، ریاضیدان، شاعر، ادیب، مورخ و دانشمند ایرانی قرون دهم و یازدهم هجری بود که در دانش های فلسفه، منطق، هیئت و ریاضیات دانایی داشت، در حدود ۹۵ کتاب و رساله از وی در سیاست، حدیث، ریاضی، اخلاق، نجوم، عرفان، فقه، مهندسی، هنر و فیزیک بر جای مانده است. به پاس خدمات او به علم ستاره شناسی، یونسکو سال ۲۰۰۹ که مصادف با سال نجوم می بوده نام شیخ را در فهرست مفاخر ایران ثبت نمود. وی از دوستان نزدیک میرداماد بود.
به پاس خدمات شیخ بهایی به علم ستاره شناسی، یونسکو سال ۲۰۰۹ که مصادف با سال نجوم می بوده نام شیخ بهائی را در فهرست مفاخر ایران ثبت نمود. او طومار شیخ بهایی را تدوین کرده است.



منبع:

1400/08/17
10:02:45
0.0 /5
591
تگها: ارتباطات , پشتیبان , تجربه , تحقیقات
این مطلب آجاک را پسندیدید؟
(0)
(0)

تازه ترینهای مرتبط
نظرات بینندگان در این باره
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
آجاک : آینده پژوهی